4 smoothies att älska

greensmoothiebowl
 
Hej från ett soligt och varmt Spanien!
Jag tänkte kika in och tipsa om 4 superhärliga smoothies att göra, antingen som frukost, mellis eller kvällsmål. Att göra just smoothies tycker jag är ett himla bra sätt att få i sig massor av grönt och andra nyttigheter! Därför har jag med inte mindre än två gröna smoothies bland mina tips idag! Först ut är en green smoothie bowl. Självklart kan man spä ut den och dricka den istället för att äta den i skål. Men omväxling förnöjer tycker jag 🙂 Receptet hittar ni här!
smoothie
Barnens stora favorit hemma hos oss. Variera med de bär som är i säsong eller som finns till hands Självklart blir det extra roligt om man stoppar i fina sugrör i glasen!
 
jordgubbssmoothie
 
Den här smoothien är en riktigt härlig fruktsmoothie! Den får härlig smak av både banan och jordgubbar, medan avokadon som är i mättar fint! Perfekt som mellis till eftermiddagströtta barn och vuxna!
greensmoothie
Har du svårt att få i dig den mängd gröna grönsaker du behöver under en dag för att må bra? Prova då att göra en smoothe på dom! Börja försiktigt med att bara blanda i lite spenat i din vanliga smoothie, när du vant dig lite vid smaken är det bara att öka på mängden. Den här gröna smoothien innehåller förutom bladspenat även apelsin och ingefära. Precis vad hösttrötta kroppar behöver just nu!
Nu är det dags att byta om till bikini och njuta ett par timmar vid poolen. Idag ska vi ta en tur in till Dénia och äta lunch, sedan blir det nog en eftermiddag vid den underbara stranden!
bilder:Linnéa Seidel

0
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Linda E
7 år sedan

Ska testa alla 4 Smoothies i helgen. Ser så otroligt gott ut!!
Tack för att du delar med dig

linneasskafferi
linneasskafferi
Svara på  Linda E
7 år sedan

Hoppas dom smakade 🙂
kram!

Martina
Martina
7 år sedan

Måste bara säga att jag provade hasselbackszuccini och det var såå gott! Testade även med mozzarella, svartpeppar o vitlök. Så tack för receptet ska jag lätt göra om, super med vegetariska recept 👍

linneasskafferi
linneasskafferi
Svara på  Martina
7 år sedan

Så kul att du gillade det Martina, tycker själv att det är ett riktigt smarrigt recept!
Kram

Biskvier i långpann

Nästa inlägg

Biskvier i långpanna

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x