Tripple-Chocolate Cheescake – Linnéas Skafferi
linneasskafferi

Linnéas Skafferi

Tripple-Chocolate Cheescake

image333

Kanske är det så, att jag blivit en chokoholic? Visst jag har alltid tyckt om choklad, men inte så där maniskt som en del. Men den senaste tiden så har jag haft ett sånt sug, helst då efter lite mörkare choklad! Mmmm…
När det handlas på ICA följer det allt som oftast med en liten bit som sen jag förvarvar i skafferiet och tar fram när man är så där suget inträffar. Och då är det som ljuv musik (fast i munnen!) när man får ta sig en liten bit choklad!

Detta recept på chokladcheesecake skulle nog falla mig finfin i smaken. Vill ni ha andra tips och ideér på cheesecakes så kan jag varmt rekomendera denna bok!


(eget collage med bild från marthastewart.com)


Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linneasskafferi

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Mårten

  Hej!
  Vi är intressserade av en länk på din sida. Vi är främst intresserade av en text-länk som inte upptar mycket plats. Givetvis får du kompensation för besväret. Hör av dig om det låter intressant.

  Vänliga hälsningar

  Mårten
  marten@hephey.se

 2. Moster Cissi

  Nä – det var nästan mer än man tål när man är hur sugen som hellst men ska gå och sova och definitift inte äta!
  Choklad är bara för gott!!

  Ha det bra/ Kram – moster

 3. Åsa

  Oj, oj, oj!!! Såg galet god ut!! Jag älskar både cheesecake och choklad så det där var nog det finaste jag sett på hela dagen! Ha, ha!! 😉 Den där boken vore nog nått för mig som blivit lite av en “cheesecakebagare” på senaste tiden… 😉
  Hoppas allt är bra med dig! /Jugansbo…

 4. Johanna

  Det är likadant för mig! Köper också gärna mörk choklad att ha hemma som jag sedan lyxar det till det med. Håller på att gå ned i vikt men man klarar faktiskt att bara ta några bitar av sådan choklad så det är perfekt!