Härliga tisdag – Linnéas Skafferi
linneasskafferi

Linnéas Skafferi

Härliga tisdag

image342

Eftersom jag arbetat många nätter på raken så tycker jag att det är för ljuvligt att bara vara hemma ikväll! När jag har jobbar många helger måste jag se till att skapa lite mys i veckorna istället så idag  köpte jag mig senaste numret utav Drömhem & Trädgård som denna månad har stor julspecial. Har som hastigast bläddrat igenom den lite och det verkar lovande! 224 sidor julstämning, kan det blir bättre?
 Något som även det slank med från affären var lite choklad, så nu ska jag strax krypa upp i soffhörnet och läsa min tidning och äta lite choklad. Senare blilr det Uggly Betty och Desperate Housewives på TV.

Ha en riktigt skön tisdagskväll!

(eget collage med bilder från Drömhem & Trädgård och berzelii.com)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linneasskafferi

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linnéa..

  lina och juliana: är ni ute efter tisp, råd och julinspiration är det verkligen rätt tidning att köpa!

  Miss Marie: Tack så mycket och varmt välkommen tillbaka!

  Molly: haha, ja för en julfanatiker som jag är det rena drömmen!

  Linda: Ja det tycker jag verkligen att du ska göra!

 2. Miss Marie

  Den dar chokladen ser riktigt god ut och jag skulle intee ha nagot emot den dar tidningen heller.

  Valdigt fin blogg du har, och jag har redan fatt en hel massa tips, sa hit kommer jag definitvit tillbaka! 🙂