Uppe med tuppen.. – Linnéas Skafferi
linneasskafferi

Linnéas Skafferi

Uppe med tuppen..

image341

Ja, inte kan jag påstå att jag är uppe med tuppen så speciellt ofta. Jag går för det mesta och lägger mig i den tiden. Men det spelar ju ingen roll vilken tid på dygnet man går upp, frukost lär man ju iallafall äta. En klar favorit är fil med kanel och äpple. Enkelt att göra och underbar smak! Perfekt!

Jag brukar dela att äpple på mitten och finhacka ena halvan, lägg det i en skål och pudra över lite kanel. Slå sedan över filen. I dag lyxade jag till det hela och hade i en näve russin. Smaskens!

Vad äter du till frukost?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linneasskafferi

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. issa

    ofta fil med kanel och honung.. eller en stor bit knäckebröd med makrill i tomatsås på.. och ett glas hallondryck från brämhults.. supergott:)

  2. Johanna

    Ville bara säga Underbar sida!!! Kollar den varje dag, du uppdaterar ofta o bilderna är fina och så är det mkt olika grejer!! Tack Tack =)

  3. lina

    Havregrynsgröt är min favorit, går att variera med olika tillbehör som ex färsk eller torkad frukt, linfrö/solrosfrö,sylt osv. Dessutom håller man sig mätt länge! Annars gillar jag också fil med musli och färska bär. Kaffe och smörgås får också gärna ingå i min frukost!