Enkel taco – Linnéas Skafferi
linneasskafferi

Linnéas Skafferi

Enkel taco

image343

Dagens middag gick så där underbart lätt att göra! I vanliga fall hade jag nog lagt allt i en form och svich i ugnen, men idag orkade jag inte vänta på det. Så jag slängde ihop allt i stekpannan istället och vet ni, det var rackarns gott! Grundidéen är tacolåda men jag gjorde utan låda så att säga. Lätt som en plätt!

Tag nötfärsen och bryn den i en stekpanna, skiva purjo och ha i det. Hacka paprika och tomat. Ha i tacokryddan och lite vatten i färsen. Blanda i tomat, paprika och en burk majs. Låt detta koka ihop lite. Rör  i en ask philadelphiaost.
Servera med tortillabröd, nachochips och ev lite tacosås. Löjligt enkelt men ack så  gott!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linneasskafferi

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.