Hej mitt vinterland! – Linnéas Skafferi
linneasskafferi

Linnéas Skafferi

Hej mitt vinterland!

image346

God morgon Sverige!
Nu tror ni att jag blivit helgalen som visar en vinterbild, men faktum är att när jag kollar ut genom fönstret är hela världen vit! Med all sannolikhet har snön töat bort tills dess jag vaknar i eftermidag men jag har iallafall åstadkommit säsongens första snöboll i natt! Det är inte så illa pinkat om jag får säga det själv!
Något jag tycker är mindre kul, är att ta sig hem i snön utan vinterdäck, men som tur är brukar det inte vara så mycket folk i farten klockan sju en lördagsmorgon. Så det ska nog gå bra!

Jag önskar er alla en skön lördag, med eller utan snö!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linneasskafferi

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.