Efter ett besök i kolhydraternas paradis! – Linnéas Skafferi
linneasskafferi

Linnéas Skafferi

Efter ett besök i kolhydraternas paradis!

image355

Nej, jag har inte blitt tokig efter semestern. Snarare tärt om! En kväll när vi var ut och åt beställde vi in massa olika potatisrätter. Den ena var strips med parmesan, i mina öron lät det kanske allt för upphetsande men jag provade iallafall ett par.
Och det var bara så rätt! Det var så där gott ni vet så man inte kan sluta äta. Jag äger ingen fritös (och kommer inte heller att införskaffa mig en), men jag låg och klurade i morse att det måste bli minst lika gott att grovriva lite parmesan över ugnsrostade grönsaker. Vad tror ni om det?

Nu ska jag återgå till min hårdmacka med ägg och kaviar, det var vad huset hade att erbjuda till frukost. (Glömde visst bort att handla igår)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linneasskafferi

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Helena

    Välkommen hem! 🙂

    Ang riven parmesan på ungsrostade grönsaker så är det fantastiskt gott. Man harpå osten ca 5 min innan det andra är klart, det är annars lätt att det bränns. Det ska vara smält och bubbla då är det som bäst.