a small piece of heaven.. – Linnéas Skafferi
linneasskafferi

Linnéas Skafferi

a small piece of heaven..

image356

Under semestern försökte jag och oäkta svägerskan göra så mycket typiska amerikanska saker som möjligt. Däribland äta glass direkt ur burken, uppkrupna i soffan. Till min stora glädje fanns det Ben & Jerryglass i mataffären så vi köpte hem varsin butt. Jag förklarade hur ledsamt det var att vi inte hade denna delikatess hemma på ICA. Men ni må tro att glädjen sköljde över mig igår när vi var på affären för att bunkra upp våra tomma skåp, för där i en liten box, där fanns det Ben & Jerryglass! Sebastian tittade på boxen, sedan på mig.
– 50 kronor för en halvliter glass! Aldrig i livet!

Så jag får smyga till ICA någon gång när jag ska vara ensam hemma och köpa mig en liten burk lycka. Om det mot all förmodan blir något över skalll jag gömma burken långt in i frysen under brocolin. (För er som inte vet så hamstrar jag alltid fryst brocoli på affären. Det är sånt där som är så bra att har hemma. Sebastian blir galen på mig!)

Med tanke på att min kropp fått fnatt och vaknar av sig själv strax innan fyra på mornarna nu ( har aldrig i hela mitt liv frivilligt gått upp så tidigt!!) börjar jag bli lite trött. En dusch och sedan kommer lillasyster över. Det är lagom kvällsbestyr det!

(eget collage med bilder från ben & jerry´s)
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linneasskafferi

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. issa

  jaa sjukt dyrt. får inte heller köpa den för min D.. urtråkig är han! han säger att han inte fattar hur jag alltid kan va sugen på sånt där.. 😛 o du bunkrar broccoli.. jag bunkrar frysta ärtor! också bra att ha hemma:D

 2. Linda

  Jag har aldrig smakat den.. men jag såg att dom fått den på en av ICA butikerna nu. Är den jättegod?Måste jag inhandla?

  Hoppas ni hade en trevlig semester!

 3. Moster Cissi

  Mmmmm – den glassen är mer än bara en glass!! Det där med att vakn akl4
  – fst din morbror tycker att det kan vara kul för dig också att vakna kl4 – så han inte är så ensam 🙂 kan glädja dig med att det går över – hänger ihop med jetlagen tror jag. Du blir inte hungrig framåt 11- 12 på natten? Det blev jag – det tyckte jag var lite jobbigt…

  Kul att ni är hemma igen!

  Kramar från moster och morbror

 4. Åsa

  ÅÅÅ! Jag ÄLSKAR Caramel chew chew!!! Den måste du verkligen prova! Den är galet god!! Har även ätit Vanilla Toffee Crunch, den med
  stora, STORA bitar av typ dajm i… 😉 Galet god, den med! Blev också så glad när B&J´s äntligen går att få tag på på mindre än en kvart, om man verkligen måste… Och ibland känns det verkligen som att man måste!! Ha, ha!! Ha det bra!!

 5. lina

  Jag älskar Ben & Jerry´s! Äntligen har de anlänt till en butik nära mig också. Dyrt, javisst men tycker att det är värt det. Får inte bli för ofta bara:)