Pasta med makrill – Linnéas Skafferi
linneasskafferi

Linnéas Skafferi

Pasta med makrill

image359

Ikväll var jag tvungen att laga något snabbt och gott när hungern smög sig på framåt kvällskvisten. Och vad är egentligen enklare än lite pasta med något gott till? Pasta, makrill i tomatsås, bladspenat och kryddor. Underbart gott och barnsligt enkelt!

1 burk makrill i tomatsås
1 knippe bladspenat
olivolja
balsamvinäger
citronpeppar
oregano
pasta

Koka pastan och lägg upp dem på ett fat. Strössla ut spenaten, ringla olja och balsamvinäger över. Mosa sönder makrillen i mindre bitar och lägg dem uppepå. Avsluta med oregano och citronpeppar. Så enkelt och riktigt smaskigt!

(eget collage med bilder från google)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linneasskafferi

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.