Dagens kaka! – Linnéas Skafferi
linneasskafferi

Linnéas Skafferi

Dagens kaka!

image362

Vi går mot tider då vi träffar släkt och vänner lite extra mycket. Glöggbjudningar och julfester är inbokade om vartannat. Hos Martha har de nu cookie of the day, vilket innebär att de varje dag visar upp ett nytt recept på småkakor. Dagens kaksort har fått smak av rosmarin och valnötter, hur spännande låter inte det? Om du nu inte riktigt känner att du behärskar det här med småkaksbak fullt utt kan du kika in här för lite hjälp! Av de kaksorter jag hunnit kolla igenom så står de här, de här och de här högst på  listan för att bakas. Kanske orkar jag uppbringa lite ork och framförallt tid i helgen till lite bakning.

Vilka bakverk måste du ha i jul?

(bild: marthastewart.com)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linneasskafferi

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. lina

    Kaka med rosamarin och valnötter låter inte dumt, spännande kombination! Jag gillar mjuk pepparkaka, saffranskaka och små kryddkakor (karins kryddkakor). Men nya kaksorter till jul är alltid kul att testa!