Hot stuff! – Linnéas Skafferi
linneasskafferi

Linnéas Skafferi

Hot stuff!

image385

Jag antar att det är fler än jag som sprungit lite ärenden på stan idag. Nu är alla klappar inhandlade och köksbordet är överfullt med påsar och förpackningar som ska slås in och läggas under granen. Egentligen skulle jag ta och sätta fart med köttbullarna, laxen och skinkan men nu orkar jag inget mer! Eftersom jag ska jobba inatt tycker jag att jag absolut är värd att krypa ner i soffan en stund med varm choklad och kolla på en film.
Chokladen gör jag enkelt genom att lägga några bitar choklad i en mugg och sedan slå på varm mjölk. Det hela toppas med några  bitar marshmallows.. Underbart gott! Kanske slinker det ned lite ost och kex också, det blev nämligen lite över från igår.

Jag hoppas att alla kan få en lugn fredagskväll och inte stressa så mycket, det blir jul ändå!

(eget collage med bild från bhg.com)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linneasskafferi

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. slots tips

    C3QnhM You generated some decent points there. I looked on-line for that problem and discovered the majority of people will go coupled with with all your internet site.