En god bok – Linnéas Skafferi
linneasskafferi

Linnéas Skafferi

En god bok

image387

Nu har jag setat och uppdaterat mig på alla bloggar jag regelbundet läser. Det verkar som de flesta har tagit det lugnt med bloggandet nu under julhelgen vilket jag tycker är skönt! Själv ska jag nu göra mig en god kopp te, leta reda på lite julgodis och sedan krypa upp i soffhörnet och läsa en av Nora Roberts böcker. Den ni ser på bilden har jag precis avslutat och skall nu ge mig i kast med en ny. I sommras fastnade jag helt för denna författarinna som skriver om kärlek och strorslagna miljöer. Allt ihopslaget i ett litet paket som passar mig perfekt! I höstas visades  några av henns böcker som filmer på kanal 5 om jag inte mins helt fel. Men jag lyckades inte se en enda! Men oftast så är ju böckerna mycket bättre än fimversionen.
 Favoritböckerna är hitils triologin om de tre syskonen Gallagher som driver familjens pub på Irland.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linneasskafferi

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Miss Marie

    Åh, jag älskar också Norah Roberts böcker! Hon skriver så väldigt bra o lättläst. =) Om du kan o vill så tycker jag du ska prova på o läsa böckerna på engelska, de är till o med bättre då! =)