Rosa, helt enkelt! – Linnéas Skafferi
linneasskafferi

Linnéas Skafferi

Rosa, helt enkelt!

image492

De flesta som känner mig vet att jag är en ganska rosa person. Har en sak färgen rosa så dras jag automatiskt dit. Det spelar ingen roll om det är ett pennfodral, tidning eller en plastburk. Jag dras till rosa helt enkelt! Under helgens skidsemester shoppades ett par mycket snygga termobyxor med matchande huvudbonad, självklart gick allt i ljuvligt rosa toner!

Strax skall vi gå över till våra nyinflyttade grannar på lite fika och självklart har jag bakat lite. Och idag passade jag på att sväva ut lite i min rosa passion, riktigt klyschigt vill jag lova! Jag var under dagen ut och hälsadde på mormor och morfar, då passade jag även på att titta till stugan lite och tog då med mitt kakfat hem. Visst passar de riktigt bra i hop med dagens skörd av cupcakes!?

Nu, fikadags!


(eget collage med privat bild)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linneasskafferi

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.