Smaskigt – Linnéas Skafferi
linneasskafferi

Linnéas Skafferi

Smaskigt

image494

Sist vi var och handlade åkte en påse med pistage och chasewnötter med hem. I en söt skål (som jag fyndat för ynka 10 kronor) står de nu på vardagsrumsbordet och pryder sin plats. Ja, eller det som är kvar i skålen kanske jag ska säga. Syster var här i går och länsade lite lagom..

Själv har jag alltid inbillat mig att pistagenötter inte är något för mig, helt ärligt vet jag inte ens om jag smakat förut. Men hemma hos mina föräldrar stod det en stor påse i skafferiet så jag smakade på en och blev fast! Perfekt att sitta och knapra på framför tv:n på kvällarna!

Vad smaskar du allra helst på framför tv:n?

Nu är det städning som gäller innan det är lunchdags med kära Sebastian!

(eget collage med privat bild)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linneasskafferi

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Mia

  Hej Linnéa!
  Tack för besöket i min blogg och dina gulliga kommentarer!
  Åh vilken härlig blogg, dej lägger jag genast in på favoriter, härligt med en massa mat/ät-tips!
  Kram
  Mia

 2. Mia

  Jag håller med dig fullständigt, pistagenötter är goda, har man en gång smakat så är man fast 🙂 jag smaskar helst på nötter av alla slag, popcorn eller fruktsallad framför tv:n. Är ingen stor fantast av smågodis, men ibland är det faktiskt rätt så mysigt att sitta med en skål godis och se en bra film. Ha en bra dag. Kram.

 3. Lotta

  Jag önskar att jag helt ärligt kunde säga att det var frukt eller typ vatten men jag måste nog säga smågodis. Nu har vi bara det på lördagar så jag slipper ens tänka på det utan skär oftast ett äpple i småbitar och smaskar på. Nötter är också smaskens, just nu är även jag inne i en pistagenötperiod… 🙂

 4. Catty

  frukt 🙂 om jag inte hade fått såna himla kramper så hade det också varit nötter för min del.. pumpafrön och kikärter är också grymt gott 🙂