Asia – Linnéas Skafferi
linneasskafferi

Linnéas Skafferi

Asia

image496

Igår upptäckte jag att Loka har producerat en ny serie vatten, Loka likes Asia. Självklart var jag tvungen att prova en flaska. Den som fick följa med mig hem hade smak av någon slags apelsin tror jag.  Tankarna for till en dryck som fanns för några år sedan. Shio, minns ni den? Lite sötare smaksatt vatten.
Själv är jag väldig frälst i mineralvatten och har aningens svårt för söta drycker, men absolut måste jag testa de övriga två smakerna!

Vad är din favorit i bubbelvattensvärlden?

(eget collage med produktbilder från Spendrups mediabank)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linneasskafferi

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Hannah

  haha shio har man inte hört talas om på läng! jag älskar ramlösa med granatäpple men också loka fläder!

 2. Lotta

  Absolut godaste är Vichyvatten (den med den gula etiketten som bara finns på glasflaska). Jag och killen köpte en back för två veckor sen och mer än halva var borta redan efter 1 dag… Annars gillar jag Ramlösa granatäpple, päron/citronmellis och kaktus.

 3. Sofie

  Jag älskar också mineralvatten 🙂 Loka är mitt favoritmärke och min favoritsmak hittils är havtorn/apelsin. Men då har jag ju inte smakat dessa nyheter du visar 🙂 Spännande – nu måste jag kika om de finns i affärn!

  Trevlig helg!
  Kramar, Sofie

 4. Mia

  Åh shio den minns man, den var ganska god. Själv tycker jag om ramlösa & loka i dom flesta smaker, men en favorit är vildäpple. Ha en trevlig helg.

 5. johanna

  åh! så fint du har gjort på din blogg. gillar verkligen färgernaoch texten. allt helt enkelt=) du är varmt välkommen in på min hannapape.blogg.se och vidare til mitt företag. SagaDesign. du kan klicka på ikonen och komma vidare. måste ju vara med och tävla juh! massa kramar Johanna