Favorit – Linnéas Skafferi
linneasskafferi

Linnéas Skafferi

Favorit

image498

Så länge jag kan minnas har detta varit min favorit. Enkelt att göra, snabbt går det och man har för det mesta allt hemma. Ja det kan inte bli mycket bättre än så.  En förneklad version av varma smörgåsar då de görs i micron och är klara på 1 minut!

rostbröd, skinka, ost, oregano och grönsaker.
1 minut i micron. Klart!

När jag har lediga dagar så här mitt i veckan blir ätandet lite konstigt då jag ofta unnar mig en liten sovmorgon (det är ju såå skönt att sova på morgonen!!!), vilket gör att det blir lite si och så med ätandet under dagen. Som nu tillexempel. Jag var inte tillräckligt hungrig för att äta mat men en frukt mättade inte nog.  Då passar det perfekt att göra dessa snabba smörgåsar.

Nu sitter jag här mätt i magen och funderar på att ge mig ut i det typisak aprilvädret. Ena stunden strålande sol för att snabbt som attans regna två sekunder senare..

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linneasskafferi

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jenny

  Jättefin blogg du har! Här kommer jag vara inne en massa massa! Perfekt eftersom jag är så dålig med att komma på matförslag! Var gör du dina collage i för program?? Dom är superfint gjorda! Kram jenny

 2. Linnea

  hittade just din blogg. KLART ETT NYTT BOKMÄRKE! kul att du skriver om mat istället för mode o skvaller! (L)

 3. emma

  Det är verkligen min favorit också 🙂
  Åt alltid det när jag var liten tillsammans med min storasyster, och har dock blivit lite för sällan på senare tider :/