Jag har funderat lÀnga pÄ nÀr den skall komma, jag ser att andra bloggar fÄr dem men jag ha klarat mig utan. Kanske Àr det för att min blogg handlar om nÄgot sÄ enkelt och oprovcerande som mat sÄ hÀr finns ingen anledning att kÀnna avund. För nog Àr det ur avund dessa kommer? Jag pratar om de elaka kommentarerna.
Ăr man inte ett dugg intresserad utav matlagning och bakning kan man göra det enkelt för sig och inte lĂ€sa min blogg!
Turligt nog Àr de flesta av Er lÀsare mycket trevliga och skriver sÄ rara kommentarer som alltid vÀrmer och det tackar jag innerligt för!
Sedan har jag fÄtt ett par förfrÄgningar om sockerblommor, sjÀlvklart kan jag visa steg för steg hur jag gör dem! Jag har en tÄrta som skall göras till första helgen i maj sÄ innom kort skall det tillverkas blommor hÀr hemma och jag lovar att ni skall fÄ se hur det gÄr till!
jag tycker din blogg Ă€r superbra, hĂ„ller pĂ„ med ett nytt projekt att lĂ€gga upp ”Dagens” om lite smĂ„tt Ă„ gott, Ă„ tĂ€nkte faktiskt lĂ€gga till din blogg dĂ€r inom kort:)
Jag vill gĂ€rna se steg för steg đ
tackar för kommentaren đ
NĂ€, usch. Det Ă€r inget roligt med elaka kommentarer. Jag har fĂ„tt tvĂ„ elaka kommentarer under hela min bloggtid (1 Âœ Ă„r) sĂ„ det visar nog faktiskt tack-och-lov pĂ„ att den största lĂ€sarskaran Ă€r trevliga, rara mĂ€nniskor đ
Tycker vÀldigt mycket om din blogg. Den Àr inspirerande och jag har provat nÄgra av dina recept och de har alla varit kanongoda!
Kramar, Sofie