Ris & ros på bloggen – Linnéas Skafferi
linneasskafferi

Linnéas Skafferi

Ris & ros på bloggen

Jag har funderat länga på när den skall komma, jag ser att andra bloggar får dem men jag ha klarat mig utan. Kanske är det för att min blogg handlar om något så enkelt och oprovcerande som mat så här finns ingen anledning att känna avund. För nog är det ur avund dessa kommer? Jag pratar om de elaka kommentarerna.
Är man inte ett dugg intresserad utav matlagning och bakning kan man göra det enkelt för sig och inte läsa min blogg!
Turligt nog är de flesta av Er läsare mycket trevliga och skriver så rara kommentarer som alltid värmer och det tackar jag innerligt för!

Sedan har jag fått ett par förfrågningar om sockerblommor, självklart kan jag visa steg för steg hur jag gör dem! Jag har en tårta som skall göras till första helgen i maj så innom kort skall det tillverkas blommor här hemma och jag lovar att ni skall få se hur det går till!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linneasskafferi

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofie

    Nä, usch. Det är inget roligt med elaka kommentarer. Jag har fått två elaka kommentarer under hela min bloggtid (1 ½ år) så det visar nog faktiskt tack-och-lov på att den största läsarskaran är trevliga, rara människor 🙂

    Tycker väldigt mycket om din blogg. Den är inspirerande och jag har provat några av dina recept och de har alla varit kanongoda!

    Kramar, Sofie

  2. Karin

    jag tycker din blogg är superbra, håller på med ett nytt projekt att lägga upp “Dagens” om lite smått å gott, å tänkte faktiskt lägga till din blogg där inom kort:)