Premiär! – Linnéas Skafferi
linneasskafferi

Linnéas Skafferi

Premiär!

image502

Ikväll har vi haft lite premiär här hemma. Efter en lååång dag på arbetet och en sväng in på ICA för storhandling så var det bästa taget på både mig och Sebastian. Lusten att laga mat var lika långt borta som julen är, det måste erkännas.
Så då åkte elgrillen fram (eftersom vi bor i lägenhet kan vi inte gärna köra igång en vanlig grill, tror inte grannarna hade blivit så glada på oss..). Det tar iochförsig en stund eller två för  hamburgarna att bli klara, men Sebastian klagade inte speciellt högt där han satt i solen på balkongen och läste en tidning medans han då och då slängde ett öga på grillen.  Riktigt smaskigt blev det vill jag lova!
Mätta och belåtna tog vi sedan en promenad runt dammarna precis innan solen gick ned och nu mår jag riktigt gott! Det känns verkligen som om vintern har släpt sitt grepp och vi går mot ljusare tider!

Njut nu de soliga vårdagar vi har framför oss!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linneasskafferi

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.