Anytime – Linnéas Skafferi
linneasskafferi

Linnéas Skafferi

Anytime

image522

Som ni säkert redan vet så visar TV4+ nya avsnitt av Leila Bakar på onsdagar kl 21. Tyvärr så är onsdagskvällar runt 21-tiden ganska heliga här hemma då kanal 5 visar Grey´s just då. Ännu ett hinder mellan mig och Leilas bakning är att vi utav någon anledning inte får in någon av TV4:as kanaler för tillfället.
Men självklart hittade jag en lösning som passade mig utmärkt, nämligen TV4 Anytime. För 49 kr i månaden kan jag nu i lugn och ro sitta vid datorn och kolla på avsnitten om och om igen.. Perfekt!

Onsdagens avsnitt avnjöts i morse till frukosten och i morgon kanske jag hinner med att kika på ett från förra säsongen, vem vet!?

Nu hoppas jag att bloggen ser ut som den ska hos alla. Om inte, hör gärna av er!

(eget collage med bild frå tv4.se)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linneasskafferi

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. nina

    hejsan! yes nu är din blogg som den ska 🙂 och ang greys+leila, varför inte införskaffa en sådan där digtalbox som är inspelningsbar? sådan hade jag i gamla lghnten och då satte jag den på inspelning så att den alltid spelade in vissa serier vid en viss tid en viss dag varje vecka, så kunde sen kolla det när man har tid 🙂 ett tips bara 😛 .. ha de bra! kramkram