Födelsedagsfika – Linnéas Skafferi
linneasskafferi

Linnéas Skafferi

Annons

Födelsedagsfika

Anledningen till att det har varit lite tyst här de senaste dagarna är för att vi idag har haft födelsedagskalas här hemma, så jag har haft fullt upp!  Egentligen är inte den stora dagen förens på tisdag, men då jag skall arbeta några nätter nu passade det bäst att fira lite så här i förskott!

Jag bjöd på bullar, arraksbollar, mockarutor och tårta till kaffet. Tårtan fyllde jag med vitchokladmousse och lemoncurd som fick lite smak utav fläder. Det blev ganska mäktigt, men gott om jag får säga det själv!

Tack för en trevlig eftermiddag alla ni som kom och uppvaktade mig idag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linneasskafferi

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Susanna - igen

  hej igen. jag tänkte skriva ett blogginlägg om just bakning och jag undrar om det är okej att jag länkar till din sida? tänkte att det är bäst att fråga först. Om det inte är okej så tar jag bort länken, bara säg till 🙂

 2. susanna

  Jaha, där ser man – sockerpasta. Det löser ju många problem för mig då min sambos lillebror snart fyller och och han är nötallergiker och kan därför inte äta vanlig marsipan. då ska jag baka en jättefin tårta till honom =) vet du om det går att få tag på i affärer oxå eller bara på internet?

 3. Anna

  Verkligen jättefin blogg du har, fina bilder på mat och bakverk! Jag gillar oxå att baka så här kommer jag att kika in för inspiration. Ha det bra!

 4. Susanna

  Hej. Guud vilka fina tårtor du gör, om man ändå kunde sånt. Hur får du marsipanen att få såna fina färger? köper du färdig marsipan till tårta på sån rulle eller färgar du själv på något vis? Jag är helt inkompetent på ämnet och klarar knappt av att göra en kladdkaka rätt ;P men min sambo fyller år snart och det hade varit kul att göra något liknande =) eller, försöka iaf ;P

 5. Carro

  Oj vilken mysig tårta! 😀 Önskade att man själv kunde göra så fina. Mycket roligare då ju! Du kan ju göra i stort sett allt!

  Hur länge har du hållt på med "bakelser" och sådant?

 6. LM

  Hejsan, hamnade inne på sida av en länk som ledde till en länk osv osv. Möts av bilden på din tårta. Herregud! Otroligt vacker! Min dotter fyller fem i sommar, verkligen ett tips där!

  Keep Up The Good Work!

 7. Linda

  vilka härliga tårtor du gör!! och massa god mat:)

  här kommer jag kika in flera gånger och inspirersás av det du GÖR!!! ( ÄR URUSEL PÅ ATT LAGA MAT OCH BAKA SJÄLV SÅ DET KAN VARA BRA MED LITE IDEER!!)

 8. Birgitta Abrahamsson

  Hejsan!

  Var får du tag i utstickare till dina underbara tårtor? Själv så tycker jag också det är kul att göra tårtor. Ha det så bra.

  Vänligen/ Birgitta

Annons