ProViva – Linnéas Skafferi
linneasskafferi

Linnéas Skafferi

Annons

ProViva

En ny favorit, är absolut Proviva Fruktdryck med mangosmak! Perfekt att ha hemma och ta ett glas till frukost. Jag har provat ett par sorter men mangon är den jag gillat bäst. Vi måste verkligen komma i håg att köpa hem en tetra i morgon. Det känns då betydligt bättre för magen att ta ett glas av denna dryck på morgonen än ett glas juice.. Sen om det verkligen är det, ja det är en helt annan sak.
Proviva har även gjort en dryck speciellt framtagen till kvinnor som skall vara fullproppad med järn och vitamin C. Ännu har jag inte hunnit testa denna, men det kanske man borde?


(eget collage med produktbild från proviva.com)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linneasskafferi

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Coconut Oil

  Hi, i think that i saw you visited my blog thus i came to “return the favor”.I am
  trying to find things to enhance my website!I suppose its ok to use some of
  your ideas!!

 2. Mickan

  Exakt den dricker jag varje morgon=) Min kille kallar mig nu för Proviva eftersom jag tjatar om hur mycket jag älskar det. Haha! Den är kanongod=)

 3. ÅSa

  Den där är underbar, stor favorit hos mig! Synd att den kostar lite mycket, annars skulle jag dricka den ständigt. Prova även den med kiwismak, god 🙂

 4. fanny

  Jag har prövat den proviva med några skogsfrukter, eller vad det nu kan vara, typ blåbär skogsbär hallon eller nåt sånt? Den var inte alls god, är detta nåt jag borde prova, eller är det lkie samma typ av smak på den här också?

 5. Mia

  Åh den där smaken läre jag prova. Håller med dig helt och hållet, bättre med proviva till frukost än ett glas jucie. Jag brukar oxå dricka de istl för jucie ibland. Kanske man ska börja med att dricka de varje dag. Ha de så bra. Kram Mia.

 6. Anna

  Vi brukar ge Proviva till våra patienter med mycket mediciner för att stabilisera bakteiekulturen i magen lite (dock har det ingen effekt mot antibiotika tyvärr utan där är det dofilus som gäller)

  Proviva Mango är sjukligt gott och jag kan dricka hur mycket som helst av det 🙂 Enl våran dietist ska man dock bara dricka högst 2 dl/dag för att inte göra bakterierna i magen mer instabila än de var innan 🙁

Annons