Pasta med tomat & basilika – Linnéas Skafferi
linneasskafferi

Linnéas Skafferi

Pasta med tomat & basilika


Igår när jag kom hem hade Sebastian gjord denna delikata pastarätt. Genom att använda smaksatt creme fraiche så behöver man knapt tänka på kryddnigen, det är bara att gojsa ihop allting. Perfekt mat att göra en halvgrå onsdagskväll när orken och energin ej ligger på topp!

Pasta med tomat och basilikasås 3 port:

1 fp bacon
1 burk creme fraiche Tomat & Basilika
3 msk matlagningsgrädde
1 röd paprika
cayennepeppar
salt & peppar

3 port fullkornspasta

Skär bacon i mindre bitar och stek dem i en het panna. Låt fettet rinna av på hushålspapper. Lägg tillbaka i pannan, ha i fraichen, grädde, cayennepeppar, hackad paprika, salt och peppar. Låt allting koka upp snabbt, tag sedan av pannan från den varma plattan. Rör i den kokta pastan. Servera genast med lite god sallad till.

Foto: Linneas Skafferi

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linneasskafferi

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.