Lördag – Linnéas Skafferi
linneasskafferi

Linnéas Skafferi

Lördag

Så, nu är jag tillbaka igen. Ni undrar säkert över varför det varit så tyst här hela veckan. Det är nämligen så att jag fått ett nytt arbete så jag har varit borta hela veckan. Men helgen spenderas hemma och här är det den årliga höstmarknaden. En av anledningarna till att jag brukar gå ner på stan då, är för att få köpa de brända mandlarna. Det är ju bara för gott! Egentligen är det ju inget speciellt med dem, men endå är de så goda!

Nu ska jag snart börja laga lite mat. Jag har ju ätit ute i en hel vecka nu och de senaste dagarna har jag riktigt längtat efter hemlagad mat.

EN riktigt trevlig lördag önskar jag Er!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linneasskafferi

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. susanna

    hej igen. använder du bara mousse i tårtorna eller något annat oxå, typ vaniljkräm eller så? jag är så van att göra på det gamla vanliga sättet med sylt och banan och så och vill testa något nytt denna gången. //Susanna

    <SV>Hej! Jag använder mig oftast utav mousse i mina tårtor. Istället för sylt tar jag hellre rårörda bär (bär/frukt + socker. Det blir lite roligare än det gamla vanliga!