Mexikansk afton – Linnéas Skafferi
linneasskafferi

Linnéas Skafferi

Mexikansk afton

En dag när jag kom hem låg det ett gult litet paket innanför dörren. Det visade sig att detta paket var från Old El Paso och innehöll deras nya kryddmix till kyckling. I flera veckor nu har jag klurat och funderat på vad man kan tänka sig att äta till dessa små krispiga kycklingbitar. Men så i lördags gjorde jag i ordning varsin plockmatstallrik åt mig och Sebastian. Det blev riktigt, riktigt gott! Något som följde med i paketet var Tacokokboken som innehåller massor utav härliga mexikanska recept. Samla 6 streckkoder från Old El Paso och boken är din!

Kycklingbitar:

1 påse kryddmix (lanseras under oktober)
ca 3 kycklingfiléer
2 msk olja
en plastpåse

Skär kycklingen i lagom stora bitar, lägg dem plastpåsen, slå över olja och kryddmix. Skaka runt så att all kyckling blir täckt av  mixen.  Lägg upp på en plåt och tillaga i ugnen tills kycklingen är helt genomvit och ytan är knaprig.

Salsasåsen gör du enkel genom att blanda salsa ½ burk salsa med lika mycket creme fraiche. Vill du ha den lite kryddstark, tillsätt bara lite cayennepeppar.
Guacamolen måste jag erkänna är färdigköpt, ibland måste man få fuska lite!

(bild: Linnéas SKafferi)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linneasskafferi

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin S

    Mums ! Kul att testa nya produkter (jag fullkomligt älskar att göra det) och dessutom sådana som visar sig vara bra. Och som vanligt när jag kollar in hos dig blir jag superhungrig =)