Kelda – Linnéas Skafferi
linneasskafferi

Linnéas Skafferi

Kelda

För ett tag sedan fick jag hem tre tetror utav Keldas nya såser. Jag är egentligen lite så där halvt emot färdigmat men var ju tvungen att prova nu när det stod i kylskåpet. Soppa är något vi sällan äter här hemma då Sebastian inte tycker det är riktig mat. Men till mig duger det gott!
Igår kom jag hem sent efter arbete och ett pass på gymmet. Ingen mat var lagad och jag var vrålhungrig. Ni vet så där fårjagintematinnom5minutersådörjag-hungrig. Tur nog för mig så stod tetran med svampsoppakvar där i kylen helt orörd.
Och vet ni vad, det smakade helt ok trotts att den ine var hemmagjord. Ibland måste man få ta den enkla vägen och fuska lite.
En grov smörgås, keso och lite grönsaker i stavar senare var jag både mätt och belåten. Ett stort plus var de bitar utav svamp som var i soppan, tack vare dom kändes den lite mera "äkta".  För att piffa upp det hela hade lite knaperstekt bacon varit perfekt. Men nu fanns varken tid eller ork för det!

(produktbild från Kelda)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linneasskafferi

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. pandora style beads

  a soppor men svampsoppan har jag inte provat ännu, men det är kanske dags? 🙂 HUr bär man sig åt för att få produkter hemskickade till sig bara sådär?
  Förresten, läste att du bodde i Sala… jag har precis flyttat till Västerås så då

 2. Anette

  Intressant. Har själv sneglat lite på färdigsopporna, men inte trott att det varit lönt att testa dem. Får ta mig en närmare titt nästa gång jag är i affären. Att ha lite backup-mat i kylen skadar inte. 🙂

 3. Anna

  Jag tycker mycket om Keldas andra soppor men svampsoppan har jag inte provat ännu, men det är kanske dags? 🙂 HUr bär man sig åt för att få produkter hemskickade till sig bara sådär?

  Förresten, läste att du bodde i Sala… jag har precis flyttat till Västerås så då vi väl rätt nära väl? 🙂