Gör gott!! – Linnéas Skafferi
linneasskafferi

Linnéas Skafferi

Gör gott!!

Jag har tidigare nämnt ett litet projekt vi har donat med, nu kan jag äntligen berätta vad det är! Som många utav er vet så gör alla gymnasieelever ett så kallat projektarbete under det sista skolåret. Det finns nog lika många varianter på dessa arbeten som det finns elever skulle jag tro. Själv har jag lagt både gymnasietiden och projektarbetet bakom mig, men min kära syster går sitt sista år på Praktiska Gymnasiet i Västerås, där hon läser till florist.

Hon har valt att göra en kalender med temat "skogens alla rum". Nu är det en faslig tur att våra föräldrar bor mitt i skogen för ni kan bara gissa hur många saker vi har släpat ut, dekorerat, fotat och fixat med. Med hjälp av blommor och helt underbar rekvisita och hon skapat fantastiska små rum i skogen. Bilderna ovan är ett litet smakprov, där ser ni bland annat delar av hur en vårstädning, ett julfirande och en fest kan se ut i skogsmiljö.
Priset för kalendern är ännu inte helt bestämt då vi inväntar uppgifter från tryckeriet, och pengarna som blir över efter tryckkostnaden går oavkortat till Västerås Lasarettets Lekterapi.

Detta är en perfekt julklapp att ge bort till någon du tycker om, varje månad bjuder på nya vackra bilder. Denna kalender kommer du kunna beställa här på linneasskafferi.se, men den finns även på Bokia i Sala och Blomsterverkstan & Nya Rum i Sala.

Så gör gott, beställ en kalender här och bidra till att lekterapin kan göra vistelsen lättare för de sjuka barn som är där!

Bilder: Sebbesula.se

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linneasskafferi

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ida

    oh, vilken rolig idé.. pluggar också till florist dock på en eftergymnasial utbildningh =))

    när kommer ni veta pris på den?

    hälsningar Ida