Bra start – Linnéas Skafferi
linneasskafferi

Linnéas Skafferi

Bra start

Ja, denna morgon startades ovanligt tidigt för att vara en ledig dag. Klockan började ringa 05.45 och det var bara att kliva upp, för strax efter 6 hade vi stämt möte med syster vid badhuset. Idag skulle vi tydligen morgonsimma. Jag vet ingen annan människa som kommer på att på sin första lediga dag på länge, stiga upp i ottan och åka iväg för att simma. Men så här i efterhand känns det väldigt skönt måste jag säga!
Efter simningen, bastun och duschen svängde vi förbi bageriet som ligger i huset bredvid vårat och köpte ett gott bröd, sedan gick vi hem och gjorde en härlig frukost med tända ljus. Mysigt värre! Igår köpte jag hem lite färdiglagad risgrynsgröt (premiär för i år!) och det smakade riktigt gott med något varmt i magen. Efter gröt, smörgås med massa gott på och lite juice är vi nu redo att möta dagen.

Som sagt, dagen började bra och det blir bara bättre och bättre! När jag öppnade mailen visade det sig att jag är en bland de 10 nominerade till årets matbloggspris, vilket känns helt otroligt roligt! Av 328 matbloggar som finns registrerade på bloggtoppen, så blev jag en utav de 10! Kan dagen bli mycket bättre än så här!? Kanske är det bäst att jag kryper ner i sängen igen, så att inget kan förstöra den underbara känslan jag har i kroppen nu…

bild: linnéas skafferi

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linneasskafferi

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Xonx

  Trevlig blogg 🙂

  Besök gärna min fotoblogg och lägg gärna till den som en av dina favoriter på bloggkoll.se så lägger jag till din.

 2. Molly

  Grattis till nomineringen! Jag gillar din blogg mycket och är oftast inne och läser den varje dag.

  Hoppas att din dag blev fortsatt bra!

  /MOlly

 3. Åsa

  Det lät som en underbar start på en ledig dag !!!

  Klart du är bland de tio !!!

  Din blogg är ju hur bra som helst ,

  jag tillhör de som har röstat .

  Ha en trevlig helg :-))

 4. Helene

  Härlig dag! Hoppas att den fortsätter så! Jag har sett att du är nominerad! Det tycker jag är HELT RÄTT!! Å det är klart att Pekka och jag också har lagt vår röst!

  Här är matplaneringen i full gång…, vi syns i morgon.

  Kram Helene