Se hit tomten! – Linnéas Skafferi
linneasskafferi

Linnéas Skafferi

Se hit tomten!

Jag tror att dagens tomte är en mycket modern sådan. Han har säkert full koll på alla våra bloggar och läser allt vad vi önskar oss. Idag tänkte jag hjälpa honom lite extra på traven genom att till och med berätta var en utav mina önskningar finns och till vilket bra pris den går att köpa för denna vecka (som nu snart är slut, så han får allt skynda på lite..)
Jag han inte mer än komma till startsidan hos cosas innan jag föll handlöst för denna underbara köks-timer i gjutgärn. Jag är nämligen hopplöst dålig på att hålla koll på tider och sånt när jag donar i köket, så denna skulle vara perfekt för mig. Att den dessutom är ruskigt snyggt är ju bara ett plus i kanten.

Nu börjar det dofta riktigt gott här hemma, det står en rostbiff i ugnen som strax skall få ge plats för en smaskig potatisgratäng. Bilder och recept kommer under morgondagen!

(eget collage med bild från cosas.se)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linneasskafferi

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anonym

  Hej vilken fin blogg, det är första gången jag är här och det är tack vare nomineringen;-) Grattis.

  Jag är också en sklarvmaja med tiderna.

  Ha en bra helg

  /Malin

 2. Linruz

  Aha är det så man ska göra. Vår lille tomtefar kolar in våra kära små bloggar. får bli en lååååååång önske lista på min med så småningom. Kram kram

 3. Ida

  hej linnea

  har du sett att du är nominerad till matbloggspriset på matbloggpriset.se??

  fler än jag som nominerat dig tror jag =)

  trevlig helg

  Ida