Extra Delight – Linnéas Skafferi
linneasskafferi

Linnéas Skafferi

Extra Delight

Idag när jag kom hem från jobbet låg det ett litet paket innanför dörren, adresserat till mig. Där i låg det två askar Extra Delight.  Detta är hårda, sockerfria karameller som kommer att finnas i smakerna Mint & Chocolate och Caramel & Chocolate. Dessa askar kommer att finnas tillgängliga i butik från och med v 45 och kosta runt 14 kronor asken.

Så, vad tyckte jag nu om dessa små chokladkarameller? Båda smakade helt ok, den med mintsmak påminde lite om godiset Marianne. Vet ni vilken jag menar? Den andra vet jag inte riktigt vad den smakade, chokladkola kanske? Oavsett vad jag tyckte att de smakade så var de goda. Bra att ha i väskan om man blir tokgodissugen. Fast 14 kronor för en förpackning var kanske lite i dyraste laget, för de kronorna får man ju faktiskt en hel chokladkaka..

(eget collage med bild från wrigley)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linneasskafferi

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. camilla

  Vilken tur att jag hittade din blogg och såg detta 🙂

  Jag älskar nämligen de andra smakerna som de har och jag blev bara sååå glad att se att dessa smaker kommer 🙂 Och de måste ju ha kommit i affären nu då ju?

  Måste jag in till stan i morgon och leta.

  tjingeling

 2. Molly

  Det låter ju inte så dumt med sockerfria tabletter. Visst är det godare och billigare med en chokladkaka, men vill man spara kalorier är det ju ett alternativ.