Fest hos Leila – Linnéas Skafferi
linneasskafferi

Linnéas Skafferi

Fest hos Leila

Här kommer ett litet sent tips om ett program ni inte får missa! Ikväll dyker nämligen Leila upp i rutan igen och ställer till med fest! Den här veckan kör hon ett halloween-special, nästa vecka tipsas det om gott ni kan bjuda på till farsdag.  Jag gillar Leilas sätt att röra sig i köket, hon utrsålar lite utav att ingenting är omöjligt, allt går att göra bara man vill.

För er som missat hennes tidigare program finns de att kika på hos TV4-anytime. 49 kronor i månaden kostar ett medlemskap där (vilket behövs för att få tillgång till Leila och massa andra serier) och sedan är det bara att spendera en heldag i Leilas kök! Jag såg hela hennes julserie förra året, men har redan nu tjuvkikat på de tre första avsnitten en gång till för att få lite härlig inspiration till jul!

Så glöm inte bort ikväll klockan 21.00 på TV4+

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linneasskafferi

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Rebecka

    Sååå mysigt att få droppa in här och låta sig inspireras. Tack!!! Jag är på jakt efter ett likadant kylskåp som Leila har i sitt kök, men har inte hittat det. Vet någon vilket märke det är och var man kan köpa det så vore jag jättetacksam !!!!Kraaaaamar i vårregnet

  2. Josefin

    Det är en otroligt mysig blogg du har. Riktigt hemtrevlig och varm. Själv sitter jag långt bort på andra sidan jordklotet i ett regnigt Kina och riktigt känner smaken av rostbiffen du tipsade om, glöggen ser så lyxig ut och jag önskar att jag kunde krypa upp i soffan och titta på Leila… Tack för en fin blogg, med mycket smak av Sverige! 🙂

  3. Klara

    Åhh, jag älskar Leila! Vill ha ett Leila kök…hennes kokböcker går inte heller av för hackor, håller på och bakar mig igenom hennes senaste, så många kakor och bullar blir det.