Organic – Linnéas Skafferi
linneasskafferi

Linnéas Skafferi

Organic

Efter alla onyttigheter kan vi behöva en dos grönsaker! Eller vad tycker ni? Att göra en kylskåpsrensning och sedan fylla ett tortilla bröd med vad man hittar blir för det mesta alltid smaskens. Lite grönsaker, kyckling, kryddor, kanske lite bönor ja sedan är middagen färdig!
Kycklingen har jag bara skurit ned i mindre bitar, stekt och kryddat med spiskummin, salt och peppar. Jag skar några morotsstavar till så man har något att knapra på, såsen är helt vanlig dippsås från OLW, utblandad med gräddfil.

Vi testade en ny variant på tortilla bröd denna gång, nämlgen Santa Maria Organic. Detta nya bröd gillade vi verkligen då det inte hade samma "papperskänsla" som andra bröd lätt får. Tummen upp för det!

Foto:Linnéas Skafferi

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linneasskafferi

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Juliana

    Har du sett att det fanns en länk till din blogg i senaste Elle Mat&Vin. Jag har följt din blogg länge och tyckte det det var så roligt att de länkade till dig för det är verkligen en av de bästa matbloggarna!!