Formar – Linnéas Skafferi
linneasskafferi

Linnéas Skafferi

Formar

Förra året fick en av inredningsbutikerna här i stan hem helt otroliga pajformer och uppläggninsfat i keramik, fint glaserade i härliga färger. En stor olivgrön pajform fick följa med mig hem och den är asbsolut en kär ägodel.

Redan då använde sig Leila av Gerberas produkter i hennes program och jag har sett att hon fortfarande gör det. Inte helt förvånade då de är riktigt snygga. Det är härligt med lite färg och form i köket. Som sagt så har jag en pajform i  min ägo men suktar varje vecka efter de snygga gratängformarna som Leila flitigt använder.
 Den ni ser på bilden ovan råkar vara veckans vara och kostar endast 370 kr. Kanske kan det bli årets julklapp till mig själv?

Formarma och mycket annat fint kan ni spana in på Casual Living

Det är inte så ofta som det skvallras här på min matblogg, men har fått nys om att Leila har en "riktig bulle i ugnen" och väntar alltså smått! Stort, stort grattis till henne!

bild: casualliving.se

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linneasskafferi

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jennie

    De formarna är helt bedårande! Jag har spanat in en av dom så den kommer att hamna på min önskelista i år. Så jag får se om tomten kommer med den. 🙂

  2. Ylva

    Vad kul om ryktet med Leila stämmer! Ska hem och ladda för lite julmys i hennes kök ikväll. Undrar vad det blir för smarrigt idag?