Lucia – Linnéas Skafferi
linneasskafferi

Linnéas Skafferi

Lucia

Idag står det 13 december i almanackan och vi firar lucia. Under dagen har vi inhandlat lite julklappar och har nu endast ett få kvar att köpa. Jag skall strax åka iväg och lyssna på Salas lucia i en av våra kyrkor här i stan. Det har blivit lite av en tradition då jag först var med och körade under många år. Nu nöjer jag mig med att sitta i kyrkbänken och bara njuta. Kvällen skall sedan spenderas med diverse julpyssel som aktivitet. En alldeles lagom lördag i december med andra ord!

Jag vill önska er alla läsare en härlig lördagkväll och jag hoppas ni fått se lucia med följe någon gång under dagen!

(bild: arla.se)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linneasskafferi

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.