KRAVmärkt – Linnéas Skafferi
linneasskafferi

Linnéas Skafferi

KRAVmärkt

För ett par veckor sedan kom det ett mail med förfrågan om att få prova kravmärkt vatten. Jag tyckte först det lät lite konstigt, för hur kan vatten vara annat än kravmärkt? Men när jag fått läsa lite mer nogrant så visade det sig att själva aromerna i vattnet var kravmärkta. Förra veckan kom de små fina glasflaskorna hem och vips så var de slut!
Jag  och alla andra som testade vattnet blev riktigt imponerade av smaken, då det inte smakade som vanilgt bubbel, godare liksom. Så här hemma får detta vatten från Malmberg tummen upp!

Dessa kommer att finnas på konferensanläggningar och hotell, men även i ICAs sortiment. Smakerna är apelsin och citron.

Har du några favoriter bland de kravmärkta produkterna som du vill tipsa om?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linneasskafferi

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. stina

  Jag handlar bara ekologisk mat och det är så enkelt och gott så jag förstår inte varför folk fortfarande envisas med att köpa all konstgjord skitmat, fullproppad av tillsatser när vi nu har så mycket riktig mat i affärerna. Det finns precis allt. Glass, mjöl, pasta, bönor, grönsaker, frukter, saft, cider, öl, vin, dessertostar, digestivkex, smörgåsrån, ost, ägg, lax, wokgrönsaker, kokkosmjölk, mangochutney, leverpastej, soya, olja och vinäger, glögg, pepparkakor, flingor, müsli, fil, yoghurt, vegetariska alternativ, kaviar, gravlaxssås, kryddor, godis, chips, grädde, gräddfil, creme freiche ja you name it. Betala dom där extra små slantarna. Kroppen kommer att tacka dig och hålla sig frisk och fri från cancer och andra besvär och man märker hur mycket godare solmogna tomater smakar och hur fräscht det känns att äta någonting som är naturligt och inte indränkt i kemikalier och insektsmedel.

  Den bästa ekologiska varan jag vet är Icas ekologiska jordgubbssaft. Den smakar seriöst som att man precis har mosat och fått ur saften från en solmogen jordgubbe. HELT UNDERBART!

  och apropå det översta inlägget, du kanske menar det äkta vaniljpulvret i en liten fin burk från Bourbon Vanilj.. Det är iaf helt sjukt smakrikt. Förrut fick man ösa i vaniljsocker för att få någon smak. Med det äkta vaniljpulvret behövs en knivsudd bara. Gott i pajer, hemgjord glass, pannkakor och andra bakverk och desserter.

 2. Emilia

  Det finns ett jättegott vitt vin somheter Ecologica om jag verkligen verkligen kan rekommendera! Det är dessutom rättvisemärkt, vilket inte gör saken (eller smaken) sämre!!

 3. Emma Damm

  Hej.. Jag behöver lite tips om vem/vad du tycker att jag ska rita härnäst. Gå gärna in i min blogg och skriv i det senaste inlägget vem/vad du tycker att jag ska rita 🙂

 4. Mickan

  Bra med KRAV-märkning.

  Men det hjälper inte att flaskorna ska transporteras och att glaset måste återvinnas. Nej, jag kör på sodastream när jag vill ha bubblor i vattnet, och smaken, den kan man få av KRAV-märkta citroner. 🙂