Jumboklappar – Linnéas Skafferi
linneasskafferi

Linnéas Skafferi

Jumboklappar

Som jag skrev tidigare måste jag ha varit riktigt snäll i år med tanke på alla fina julklappar jag fick! Tomten måste ha läst min lista noga, för många av de saker jag önskat mig låg där under granen. Äntligen har jag en fungerande matberedare och mixer, likaså en ny elvisp.

Jag önskade mig även lite nya, fina muggar. Länge har jag spanat, klämt och känt på dessa underbara jumbomuggar från Bruka Design och vilken lycka när även de fanns i ett av mina paket. Hela den serien med stora fat och skålar tycker jag är riktigt snygga!

Fick du några bra julklappar i år?

Bild: Bruka Design och Linnéas Skafferi

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linneasskafferi

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.