ANNONS

Fuskpasta

Jag läste för ett tag sedan om zucchinipasta, jag kommer inte ihåg var och när men jag blev lite nyfiken. Så igår när både ork och inspiration tröt så gjorde jag iordning en tomatsås som det serverades zucchinipasta till. Det blir inte mycket "pasta" av varje zucchini, men med lite rivna morötter till så blev man mätt och det smakade riktigt bra faktiskt, Ett gott alternativ till vanlig pasta med andra ord!

Tomatsåsen går ju att varieria i det oändliga och här är gårdagens variant:

1 burk krossade tomater
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
svarta oliver
balsamvinäger
färska örter (basislika, timjan mm)
salt & peppar

Skala och finhacka lök och vitlök, fräs dem mjuka i en klick smör. Ha i de krossade tomaterna och smaksätt med vinäger, örter salt & peppar. Låt oliverna koka med de sista minuterna.

Zucchinipasta 2 port:

Strimla zucchinin med en osthyvel. Koka upp saltat vatten och låt zucchinin koka några minuter, den får inte bli för överkokt och sladdrig. Slå av vattnet och sververa tomatsåsen och rivna morötter till.

1
Prenumerera
Notis om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
trackback
8 år sedan

ccn2785xdnwdc5bwedsj4wsndb
[…]we prefer to honor numerous other world-wide-web websites on the net, even if they aren’t linked to us, by linking to them. Beneath are some webpages worth checking out[…]

trackback
8 år sedan

xcn5bsn5bvtb7sdn5cnvbttecc
[…]very few web sites that come about to be comprehensive beneath, from our point of view are undoubtedly very well worth checking out[…]

Nästa inlägg

Drömmar…

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x