Bubbel – Linnéas Skafferi
linneasskafferi

Linnéas Skafferi

Annons

Bubbel


Vi fortsätter väl på vattentemat här på bloggen. Idag har vattenbubbelmaskinen fått ny kolsyrepatron, den har stått lite bortglömd i ett hörn av köket men nu bubblas det vatten som aldrig förr här hemma!

Ett mycket enkelt sätt att liva upp det naturella mineralvattnet är att tillsätta fryst frukt och bär. Köp citroner, lime eller apelsin när det är extrapris på dom, tvätta av, skiva och lägg i frysen. Så har du perfekt smaksättning och is, allt i ett till ditt bubbelvatten på ett litet kick.
I frysdisken på mataffären hittar du jordgubbar, hallon, bjönbär, blåbär ja det mesta finns faktsikt numera fryst, perfekt att ha på lager i frysen hemma.

Vill man nu inte bara dricka vatten så är det supergott att ha fryst frukt/bär i lite fruktsoda eller varför inte i det vita vinet?
Nu tycker säkert flertalet av er vinkännare där ute att man totalförstör ett vin genom att ha i diverse fryst frukt i det, men köp hem ett billigt vitt vin, lägg i den frysta frukten i en skål, slå över vinet och lite fruktsoda och fördrinken är klar!

Trevlig lördagskväll önskar jag er alla!


Bild: Linnnéas Skafferi

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linneasskafferi

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Leila

    Hej!

    Måste fråga, när du gör cupcakes….har du dem i kylen då? Ska smörkrämen vara kyld eller ska den vara rumstempererad när man serverar?

Annons