Bokrean 2009 – Linnéas Skafferi
linneasskafferi

Linnéas Skafferi

Annons

Bokrean 2009

I veckan, den 24 februari för att vara exakt drar årets bokrea igång. Jag har kikat runt lite hos diverse bokhandlare men jag måste säga att jag inte blev speciellt inspirerad.
Trotts det kunde jag skrapa ihop ett par bäcker som möjligen kan få följa med mig hem. Jag har alltid gillat att gå en sväng på bokrean nere på stan och skall försöka gå en vända även i år.

Under våren blir vi ju med hus och trädgård, kanske vore boken I kökslandet något att satsa på? Förhoppningsvis skall det plitas ned något litet frö eller två i jorden som med lite tur kan växa och ge oss en hemodlad grönsak eller två till sommaren.. Kanske blir resultatet bättre efter en liten titt i denna bok?

Som jag tidigare konstaterat fattas Nigella-titlarna i min kokbokssamling. Kära Sebastian såg till att fylla på samlingen fort som bara den, kanske är det dags att införskaffa en till?

Denna bok vred jag och vände på många gånger under december månad men kom mig aldrig för att köpa den. Nu finns den på rea och fullkomligt skriker "kööööp mig!!!". Så jag måste väl göra det!


Vilka böcker har du tänkt att köpa under bokrean?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linneasskafferi

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anonym

  Nu har boken "I kökslandet" kommit. Vackra bilder, lite väl mycket snack (i brevform) för min smak. Jag hade hellre velat ha fler konkreta odlingstips. Men vad gör det när många jättegoda och spännande Kalf Hansen-recept ingår. Här ska lagas.

  Hälsar fröken Dill

 2. Julia

  Jag är bara 16 år men intresserad av mat. Boken jag kommer köpa på bokrean är den rutiga kokboken, som är bra att ha då man flyttar hemifrån tänkte jag. Sedan blir det väl någon receptbok på goda bakelser och desserter. Något förslag? 😀

 3. Fröken Dill

  Tack så jättemycket för tipset om I kökslandet. Jag älskar att odla och är en stor fan av Rune Kalf Hansen. Har inte sett boken live, men för 89 kr är det absolut värt att chansa. Tack snälla Linnea som tipsade mig! Den fanns inte med i någon av de bokreakataloger jag fått hem.

  Hånga hälsningar från fröken Dill som snart(?) står med näsan i jorden

 4. Linda

  Jag vill köpa "a piece of cake" med Leila Lindholm och sen "Två systrars söta" (som jag blivit sugen på genom din blogg). Stod och bläddrade i den på Åhléns för ett tag sedan och de har så fina bilder och recepten verkar gudomliga. Får hoppas på att de finns… Kram!

 5. Christin

  Fick boken "Julgodis" i födelsedagspresent förra året, mycket trevlig. Och vem säger att man inte kan göra julgodis till sommaren också, jag anser att choklad alltid funkar 🙂

 6. Karin/Rosa maränger

  Jag kommer köpa Paolo Robertos "mina fastrars mat". Älstkar Italienskt och denna bok har jag spanat på innan och den finns till ett bra pris nu. Blir säkert nåt mer men har inte kollat in vad som kommer att finnas så bra än. Kul med rea!

Annons