Förvaring – Linnéas Skafferi
linneasskafferi

Linnéas Skafferi

Förvaring


Vilka härliga burkar från Greengate! Perfekta att ha småkakor i. Nu är det ju inte så ofta vi ha just småkakor hemma, men man kan väl få drömma lite. Jag är barnsligt förtjust i fina askar, burkar, papper och små block. Här och var hittar man små anteckningsblock här hemma, de flesta är införskaffade bara för att jag gillade färgen eller mönstret.
De här burkarna skulle verkligen göra sig bra i nya köket, kanske skulle dessa lådor bli en bra förvaring att ha viktiga papper, pennor, gem och annat smått som gärna trängs på skrivbordet? Mycket skall rensas bort under flytten och förhoppningsvis bereda plats för nya fina saker som skapar ordning och reda…

I morgon är det både start för bokrean och så är det fettisdagen, två bra anledningar att fira. Så glöm inte bort att köpa hem eller baka egna semlor i morgon!

Bild: www.greengate.dk

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linneasskafferi

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hollywoodgirl

    Supersöta! Jag har redan börjat drömma och planera om mitt framtida hem och kök, och supersöta burkar som dessa kommer ta mycket plats där! xD

    Superfin blogg dessutom! =D

  2. Cecilia

    Hej!

    Du som kan det här med bakning. Jag håller på o bakar citron o ingefärs drömmar o det går inte de flyter ut och blir tunna som havreflarn. Vad gör jag för fel? Jag ´lyckas med vanliga drömmar o med kokosdrömmar. Jag har gjort efter receptet o jag har gjort som jag gör de andra drömmarna o jag har sänkt temperaturen i ugnen men de flytter ut ändå…