Fruktigt – Linnéas Skafferi
linneasskafferi

Linnéas Skafferi

Annons

Fruktigt


Jag snorar fortfarande, värre än igår. Därför smet jag in på ICA efter jobbet och laddade upp med lite uppiggande vitaminer i form av diverse frukt. Så istället för att smaska semlor ikväll bir det en färgsprakande fruktsallad för min del.

Många av er tror säkert att vi äter godsaker här hemma hela dagarna med tanke på att det visas upp en hel del av den varan här på bloggen. Men faktum är att jag är en riktig fruktoman och äter då helst citrusfrukter. Nu är grapefrukten riktigt god och de brukar ofta finnas till extrapris på matäffären. Dela den på mitten och gröp ur med en sked. Mums!

Nu är det dags att åter igen krypa ner i soffan och kurera mig.

Bild: Linnéas Skafferi

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linneasskafferi

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. M

  Jag håller med dig – citrusfrukter är smaskens! Jag gillar grape. men citroner är inte att förakta ;).

  kRYA PÅ DIG!

  Kram m

 2. Helen

  Härlig bild. Jag vill gärna gilla grape för det ser så gott ut men varje gång jag provar så spottar jag och fräser. Tyvärr gillar mina smaklökar inte grape.

  Ha en bra kväll

 3. Joanna

  Jag åt också grape idag. Har kollat för många serier där dom äter det till frukost så kunde inte låta bli när jag gick förbi fruktdisken igår:P. KRYA PÅ DIG!!

 4. Leila bakar...

  konstigt vad olika man är, jag gillar oxå grape och äter dem i halvor med sked, jättegott….inte alls beskt. Men min man skulle nog hålla med föregående inläggsförfattare, han gillar dem inte.

Annons