Våren med Leila – Linnéas Skafferi
linneasskafferi

Linnéas Skafferi

Våren med Leila


Den 31:a mars kommer den nya mat/inredningstidningen Leilas Country Living ut i butik och jag väntar med stor spänning. Om bara tidningen innehåller hälften så mycket energi och inpiration som de program vi sett med Leila är jag nöjd och belåten. Bilderna i kollaget ovan är bara en liten, liten tjuvkik på vad tidningen kommer att bjuda på, och ser det inte underbart ut?
Vad sägs om en fest på italiensk vis eller härliga inredningsbilder från Leilas egna kök?

För dig som behöver en Leilados redan innan sista mars så kör hennes serie Leila på Landet igång onsdagen den 4:e mars kl 21.00 på tv4+.

Tidningen kan du förbeställa genom att skicka ett mail till leila@bt.bonnier.se. Då får du de två första tidningarna för endast  59 kr (ord pris 49.50 kr/styck).

eget kollage med pressbilder från bonniertidsskrifter

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linneasskafferi

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Elin

  åh, hennes kök är helt underbart och jag älskar hennes matlagnings- och bakprogram! Boken "a piece of cake" pryder ena väggen i mitt kök… 🙂

  Och mitt kök som är typiskt stilrent i vitt med några få svarta detaljer kommer nog få en makeover till våren med detta lantliga, blommiga tema… så sommarfint och mysigt!

  kramkram

 2. Mer av allt

  Jag tänker inte missa varken Leilas program eller hennes tidning! Hon är så himla gullig och ger så mycket inspiration!! Hon har alltid så fina saker kring sig när hon gör något.

  Ha det bra och kramar från mig

 3. Lucia

  Har du något tips på något man kan baka som inte tar för lång tid eller innehåller något ovanligt? Har sånt enormt bak-sug men inga idéer.

 4. Ylva

  Åhh så långt det kändes till sista mars helt plötsligt…. Men Leila på landet – då får man bänka sig i tv-soffan!