Pasta med vitlökssås – Linnéas Skafferi
linneasskafferi

Linnéas Skafferi

Pasta med vitlökssås


Ibland vill man bara att middagen skall gå ruskigt fort att få fram på köksbordet. Medan du vissa dagar kan ge vardagsmaten mera tid. Men alla som flyttat vet att det inte är någon större hitt att försöka laga mat när hela ens hem består av ett stort, stort kaos av flyttkartonger. Så ser vårat liv ut den närmaste tiden. Inte hade jag en aning om att vi ägde så här många pryttlar!!
Igår blev det en snabb, men otroligt god pasta jag ställde fram på middagsbordet. Inga krångligheter, såsen gjorde jag medan pastan kokade. Visst hade jag kunnat använda en färdigpastasås, men vi slapp alla dessa tillsatser som man ogärna stoppar i sig. Och i ärlighetens namn tog det inte mycket längre tid att slänga ihop den här såsen än att värma och piffa upp en färdig. Servera lite färgglada grönsaker till för att pigga upp!

Pastasås 4 port:

2 vitlöksklyftor
smör till stekning
bladpersilja
basilika
2 dl mjölk
2 dl creme fraiche
salt & peppar
500 g kassler

Hacka vitlöken fint och stek den på medelvärme i smöret. Grovhacka de färska kryddorna och dåt de steka med de sista minuterna. Slå på mjölk, creme fraiche och krydda med salt och peppar. Låt detta koka ihop några minuter. Skär kasslern i kuber och lägg i dom mot slutet.
Servera fullkornspasta och grönsaker till.


Bild: Linnéas Skafferi

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linneasskafferi

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. limewire free music downloads

  Its such as you read my mind! You seem to grasp a
  lot approximately this, such as you wrote the e-book in it or something.
  I feel that you just can do with a few % to force the
  message home a bit, but instead of that, that is excellent blog.
  A great read. I’ll definitely be back.

 2. Carro

  Det är verkligen helt galet hur mycket grejer man lyckas samla på sig .. När jag flyttade hemifrån i höstas så trodde jag verkligen inte att jag hade SÅ mycket saker .. Men tji vad jag bedrog mig, 2 flyttkartonger hade jag full med bara ljuslyktor (A)

  Det såg oerhört gott ut ! 🙂 Och som sagt , varför "krångla" till det med färdigköpt när man får något ack så mycket godare å "nyttigare" om man gör det själv 🙂 Den ytterst lilla extra stund det tar är det absolut värt 🙂

 3. Rebecka

  Jag fastnade här direkt!! jag har sagt till mig själv att jag inte ska ha fler på bloglovin (blir alldeles för många inlägg att läsa) men denna sidan går inte låta bli. jag är fast! och detta blir middagen idag/imorgon ska bli smarrigt! Tack!