Reklam – Linnéas Skafferi
linneasskafferi

Linnéas Skafferi

Reklam


Nu tycker säker många av er att jag verkar lite knasig, hur kan man tycka om all denna irriterande reklam? Jo är det en bra reklam tycker i alla fall jag att det kan vara riktigt underhållande. Den här låten har jag till och med på Ipoden tack vare reklamen den var med i!
Vi påverkas så otroligt av de vi ser, hör och läser och överallt finns denna reklam.

När jag spenderade lite tid i Stockholm fick jag syn på dessa affischer från Delicato och de tilltalade mig verkligen. Inte bara för att de är lite småroliga, utan jag gillar verkligen färgen i dom.

Sen har det väl hänt att man gått på reklam och köpt helt onödiga saker. Nog har även jag lite grejer som står där långt in i skåpet som aldrig använts.


Faller du lätt för reklam och vilken är din favoritreklamfilm? Vad har du står som du alldrig kommer att använda?

För att se fler av delicatos affischer, kolla in här!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linneasskafferi

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Pusslaren

  ÄÄÄÄLSKAR REKLAM!! Delicatos är ju underbara, sen gillar jag såklart Release me för de kraftfulla bilderna, och färgglada foton som bilderna för United colours of benetton. 🙂

 2. Anonym

  Trött på att hitta sist till alla gratissidor då poänggränserna är löjligt höga och det är omöjligt att värva folk eftersom alla redan är medlemmar? Då är http://www.freestreet.se/?r=3981 sidan för dig!!

  Den går till på samma sätt som alla andra sidor, men eftersom den är ny och inte har så många medlemmar går det jättelätt att samla ihop poäng! På en vecka har jag redan fått ihop presentkort på 800!(300kr (770poäng) plus en extra bonus på 500kronor som ALLA med mer än 950 poäng innan sista april får!!

  Det har jag ALDRIG lyckats med på någon annan sida.

  Passa på och bli medlem du också innan alla andra hitar dit och det blir svårare! Dessutom hinner du ju vara med i utmaningen att få 500kronor extra i bonus!

 3. Elin

  Japp, snygga reklamer faller jag pladask för. Och vaddå, det är väl utsidan som räknas när det kommer till grejer? 😉 Jag tycker det som gör en bra reklam är färgerna, gillar IKEA's klippboksreklam och den där toapapperreklamen när de spelar Never ending story, och så Kavli med den dansade bebisen!

 4. Pernilla

  aaah, de där är så himla roliga och sköna mitt i all hälso-hysteri som det är nuförtiden. man blir påmind om att det faktiskt är okej att äta någonting riktigt onyttigt ibland 🙂

 5. lina

  Jo, jag faller lätt för reklam. Har ingen favoritdirekt, men blir alltid sugen på produkten ifråga om det är en bra reklam!!!

 6. Lomina

  Reklam är svårt tycker jag. Men om det är nånting som får mig att reagera så är det just denna reklamen! Suveränt upplägg!:)

 7. Stella

  Vi har ett vykort med en bild från den reklamen, där det står "har du provat tårt-metoden?", på vår anslagstavla vid köksbordet hemma! 🙂