Nya Elle – Linnéas Skafferi
linneasskafferi

Linnéas Skafferi

Nya Elle


Ute i butik finns ett rykande färskt nummer av Elle mat & vin. Tårtkalas, påskgott, "7 skäl till att älska skåne" och "den nya kinamaten från England" är bara några av rubrikerna i detta nummer.
Jag har inte mer än bläddrat igenom mitt exemplar, antagligen åker det ned i en av kartongerna och jag får mig en glad överaskning när jag hittar en oläst tidning i en av alla sjuttioelva flyttkartonger. 

Denna tidning är nog min favorit bland de mattidningar som finns ute på marknaden. Alla bilder är alltid otroligt tjusiga och recepten är inspirerande, precis som det skall vara i en mattidning tycker jag!

Vilken tidning bläddrar du helst i?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linneasskafferi

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Fröken Dill

  Elle är min favorit också och jag har prenumererat på den i 10 år. När jag försökte få min mamma att läsa den blev det däremot tvärstopp "usch, bara en massa kändisar och jättekonstiga ingredienser" blev mammas dom och så fortsatte hon med Allt om mat istället.

  Hälsningar från fröken Dill

 2. Hannah

  Oj, denna tidning har jag helt missat, får hålla utkik i a¨ffären nästa gång. Lagalätt är en favvo =)

 3. Ylva

  Jag håller med dig – Elle mat&vin är en riktig favorit! Man blir alltid lika glad när ett nytt nummer ligger och väntar i brevlådan när man kommer hem.

 4. Lina

  Laga Lätt är nog min favorit, jag brukar ta med mig ett ex och lägga mig i badet när middagsfantasin flytt sin kos. 🙂