Glassigt! – Linnéas Skafferi
linneasskafferi

Linnéas Skafferi

Glassigt!


När jag klev innanför dörren hemma idag var det 29 grader varmt. I hallen, innomhus, 29 varma, varma grader! Snart är det nästan så att man får börja klaga på värmen, även om jag älskar värmen så är 29 grader innomhus snäppet för varmt.

När jag bläddrade igenom dagens skörd av reklam såg jag att Hemglass kommer med en stark nyhet nu i sommar. Puckoglass, nog vore det en svalkande tröst så här i hettan. Hittils har jag inte hört de ljuva tonerna från glassbilen en enda gång i nya huset. Men hör man bara den välkända truddilutten så är det ju bara att följa ljudet. Det har ju hänt både en och två gånger att jag jagat den där stackars lilla lastbilen genom hela byn där mina föräldrar bor, bara för att få köpa lite glass Bor man ett par mil utanför staden är det värt förnedringen att åka som en galning fram och tillbaka genom byn för att leta rätt på den där blåa bilen, glassar växer inte på träd där ute precis så det är bäst man passar på!

För övrigt hoppas jag starkt på att jag varit snäll under året och gjort mig förtjänt av en glassmaskin i födelsedagspresent!


Vilken  är din favoritglass?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linneasskafferi

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Rebecca♥

  jag smakade den glassen men tyckte den var riktigt äcklig. Fast det beror kanske på att jag inte gillar chokladglass. Min favorit är B&J – cookie dough!

 2. Frida

  Gräddglass, den ekologiska från SIA är en underbar vaniljgräddglass! Men yoghurtglass direkt från glassmaskinen slår allt, så galet gott!

 3. Emma

  Jo, en glassmaskin vore inte så dumt 🙂 Men glassen från glassbilen är bäst (; Ska nog testa Puckoglassen, låter smarrigt.

 4. lantmys

  Åh jag älskar glassbilen, fast är lite småsura på dem för att de tog bort min absolut godaste favoritglass: hollywoodstrutarna! Sjukt goda, vanilglass med kola, daimkulor och mjölkchoklad i botten, och riktiga rån. Mums! tycker glassbilen har lyckats väldigt bra med det mesta dem har annars.

  // http://www.lantmys.blogg.se

 5. Carro

  Vi handlade faktiskt ifrån Hemglassbilen idag 🙂
  Fast Minimaräng cup & Mega vit
  Jag vet inte riktigt vilken min favoritglass är .. Finns så många goa , men Magnum Temptation glassarna ligger högt upp !
  Ha det så bra 🙂