Älska MER – Linnéas Skafferi
linneasskafferi

Linnéas Skafferi

Älska MER"Att dricka MER är som att sätta tänderna i ett kallt friskt öpple eller en sprudlande saftig apelsin"
. Så står det på en av 60-talets affischer för drycken MER.
Här om dagen kom Sebastian hem med lunch från stan och hade då köpt med sig varsin MER åt oss. Det var ett bra tag sedan jag drack detta och plötsligt ploppade massor av bardomsminnen upp. Till varje utflykt man var på i skolan skickades det med 1 stycket MER, två korvar att grilla och ett äpple. Eller efter varje års luciatåg, då man faktiskt fick sitta på bänken och dricka MER, äta lussebulle och en pepparkaka.

MER finns bara i Sverige och ägs sedan 1997 av The Coca Cola Company. Visste ni att denna dryck är helt utan konserveringsmedel och färgämne?

Här ser ni hur en tidigare reklamsnutt för MER såg ut. När jag ändå är igång och känner mig lite nostalgisk, vad sägs om McDonalds 90-talsreklam, Kalles Kaviars klockrena, ICAs egna varor och denna smått hatade men ändå älskade reklam!

Vilken MER är din favorit? Själv föredrar jag den med apelsin.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linneasskafferi

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Li

  Oh, vad jag känner igen mig! Blir verkligen som ett litet barn igen de få gångerna jag dricker mer. Sådär busigt sprallig! Men det ska vara tetran som man dricker med sugrör för den där barnsliga känslan, så man kan bubbla! Svartvinbär är absolut godast!

 2. L

  Min mer favorit är en av de nyare sorterna och smakar Hallon och blåbär. Men av klassikerna så är det päron som är favoriten!

 3. M

  jag fullkomligt älskar scandlines reklam, och sörjde järnet när den slutade att sändas. för ett par år sedan hittade jag, när jag åkte med scandline, en öl med kaj och börje på burken! fullkomlig lycka.. =]

  själv fick jag aldrig MER på utflykterna i skolan. jag tillhör den generationen som fick saft i sirapsflaska med mej.

 4. Erika

  Reklamen för Scandlines gillade jag väldigt mycket =D precis som den för ICA.
  Måste säga att MER Apelsin är en klar favorit! Jag är ju bara 17 så det blir en hel del MER när jag är ute och fikar 😉

 5. Lisett

  Oh, nostalgi på reklamerna!
  Det var faktiskt otroligt länge sedan jag drack en mer, men som liten var det alltid päron eller apelsin 😉