Fina koppen – Linnéas Skafferi
linneasskafferi

Linnéas Skafferi

Fina koppen


Ja, i denna ljuva sommartid sitter jag här och kikar ut genom fönstret och över gärdena. Men ni förstår, det går inte så bra då regnet fullkommligt öser ned och rinner längs med fönsterrutan så jag knappt ser en meter ut.. Här har temperaturen arbetat sig upp mot starka 16 grader och jag har börjat dagen med en stor kopp te. Vore det inte för all grönska ute skulle det lika gärna kunnat vara en dag i september.

Men dagens schema äf fullt, så detta väder passar mig egentligen ganska bra. Huset skall städas, tvätten skall tvättas och jag har en hel del att göra i köket. Bland annat kom det in en beställning på denna paj, fast då med annanas i.

På tal om höst så börjar butikerna så smått ha reat ut vår och sommarprylarna för att ge plats åt höstens nyheter. Trotts att jag är en sommarälskare av stora mått går det inte att förneka, det är härligt att få gå i butikerna och köpa hem nya ljusstakar, dukar, lite nytt porslin och kanske nya gardiner för att mysa till det inför den kommande hösten. Hos Indiska hittade jag denna ljuva tekopp med tillhörande tekana  som jag gillar jag skarpt och skulle mer än gärna se ett par koppar i mitt köksskåp.

Vad har ni för er denna regniga sommardag?

bild: www.indiska.se

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linneasskafferi

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jessica

    Pajen ser ljuvlig ut.
    Här har vi än så länge sol men molnen hägrar runt knutarna så den sommardag jag hoppades på blir nog inte långvarig. Så här blir det nog också städning på schemat, blandat med lite mat och bak i köket och till kvällen besök av vänner med tillhörande pokerkväll.

    Ha en bra dag!