Liten undersökning… – Linnéas Skafferi
linneasskafferi

Linnéas Skafferi

Liten undersökning…

Jag försöker hela tiden utveckla bloggen och göra den mer intressant. Något som då väger väldigt tungt är vad ni läsare tycker och tänker. Det är även kul för mig att veta lite mer om er läsare, var ni bor och hur ni hittade hit. Därför har jag knåpat ihop ett litet frågeformulär som ni mer än gärna får fylla i. Ni hittar den här till höger, klicka på texten "Svara på min undersökning", så ploppar frågorna upp!


Vill du tycka till om något som undersökningen inte tar upp, lämna då gärna en kommentar!

Tack på förhand!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linneasskafferi

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Teck

  Bor Söder om Gävle. Hittade din blogg via blogg.se.
  Gillar bilderna skarpt, de ger ett väldigt stort lyft, man blir riktigt sugen på att börja laga mat. (Fastän jag har lagat både fläskstek och gryta idag).
  Fortsätt skriva, bra jobbat med din blogg!

 2. Lisa

  Jag kommer inte ihåg hur jag hittade din blogg, men jag har läst den länge nu=) Jag sitter uppe i Boden, norrland för att finna inspiration till matlagning och bakning. Jag tycker om din blogg och dina bilder. Det är ett bra innehåll med fina tips och ideér! Önskar att du kunde blogga ännu mer haha=) En idé jag har iaf är att det skulle vara kul om du kunde lägga ut nån 3 rätters meny inför heljerna:) Men din blogg e toppen så det var bara ett litet tips!

 3. Carina

  Jätteglad att jag hittade hit idag för första gången! Bor i Gävle och har lagt till dig som favorit. Sååå vackra bilder och en skön blandning av allt som har med köket att göra 🙂

 4. Magdalena

  Jag är 21 år och bor i Linköping
  jag hitta den genom att söka på googel efter mat blogg och så kom din upp som två eller trea.
  mycket härlig blogg rolg att läsa när du har bilder och så med inte bara massa ord.

 5. Latta

  Skickar en hälsning från Jönköping. Vilken härlig blogg. Fick ett tips av en kompis att kolla in din blogg och det var verkligen ett bra tips. Din blogg är superfin.

 6. Nillalala

  Jag sitter i Karlskoga, på gränsen mellan Närke och Värmland. Jag älskar dina bilder, de är verkligen helt underbara. Dina recept är enkla och det går nästan alltid att hitta något tips till lunchen eller middagen (Ikväll har jag tänkt prova din potatis i folie). Din blogg har funnits bland mina favoriter så länge att jag inte minns hur jag hittade den.

  Tack för en snygg och inspirerande blogg!

  // Nillalala

 7. Cia

  Är liksom någon annan härovanför från Söderhamn, bor dock i Stockholm nu. Hittade hit någon gång i begynnelsen och är mest road av matrecepten… Det jag däremot saknar är att kunna lägga till bloggen i Google Reader.

 8. Therese

  Jag bor i Sala, det var min kusin jessica som tipsade om din blogg, för jag tycker också om att baka och så. Hon visste om dig blogg för att hennes brorsa är ihop med Emma, och det är väll din kompis? 🙂

 9. Madde

  Bor i Piteå och hitta den via någon annans blogg. Allt du gör ser jämt så gott och enkelt ut! Hade varit kul att se goda recept med kyckling=)

 10. malin

  Jag är 18 & bor i norrköping.
  Har gått 2 år hotell & restaurang utbildning med inriktnign restaurang. Nu har jag 3 år bageri & konditori framför mig. Underbart!

  Tror jag hittade din blogg när jag sökterunt & kollade på recept..kakor…tårtor..you name it på nätet.. google tror jag & vidare klickningar!
  Sedan blev jag fast. haha

  Älskar den dels pga att du ´lägger upp nya recept ofta.inget komplicerat. du tar sånna fina bilder som ger inspiration! Man blir så sugen på att pröva allt….

  🙂

  kram malin.

 11. Sofie

  Bor i finland, vasa… hittade hit via nån annans blogg, matblogg… jag tycker om att söka nya recept och du har så fina bilder så man vill bara prova att laga det du har lagat på bilderna. Super bra blogg 🙂

 12. Camilla

  Jag är är från Västerås och det här är mitt första besök! Hittade hit genom blogg.se startsidan 🙂 Så har inte hunnit spana in innehållet så mycket men jag gillar verkligen designen! Riktigt fin.

 13. emelie&hugo

  Jag bor i Stockholm jag.

  Gillar dina bilder/ihopsättningar av bilder mycket! Många bra recept :-). Lätta att följa och GODA!

  Kommer inte ihåg hur jag hittade hit dock… Kanske genom sökning på Google.

  //emelie

 14. Sussie

  Sitter i Sundsvall och går in på din blogg varje dag. Gillar hur du har lagt upp bloggen, lättsamt och överskådligt. Bilderna på allt gott är toppen. Det är sååååååå perfekt då man ska koka ihop nåt eller baka och få se bilder på hur det ska se ut. Det är ju inte alltid det blir som man tänkt sig i köket 🙂
  Jag har en 9 månaders bebis så jag försöker hinna med lite gott imellanåt. De tar ju tid de små liven så det rycks i benet och hon vill komma upp i famnen.
  Kram och tack för en toppen blogg som förgyller min dag.

 15. Mickan

  Jag bor i Virserum/Kristianstad (uppväxtsort, pluggort) och hittade hit för säkert två år sen, hur minns jag inte! Jag gillar verkligen din blogg som den är, så fina bilder och allt! Skulle dock gärna se (ännu) mer recept på lättlagad vardagsmat. Det där man alltid brottas med, vad ska vi äta? =)

 16. Marie

  Sitter hemma i soffan och läser för det mesta. Har följt din blogg i några månader nu och gillar de smaskiga bilderna tillsammans med recepten som ändå verkar ganska enkla! Jag brukar hitta mina bloggar via blogg.se eller genom andra bloggar, kommer inte riktigt ihåg hur det var i det här falllet.

  Marie

 17. Sophia S

  Jag kommer från Göteborg och hittade din blogg via hon som gått ner från 137 kg, tycker den är så stilren och fräsch! Tycker det är jättekul när du lägger in bakrecept! Har bakat banankakan flera gånger och den är sååå populär så fler bakrecept por favor 🙂 det är bla härifrån jag hämtar inspiration, tack för en fin blogg!

 18. mly

  Hej:)
  jag hittade dín blogg när jag sökte ett recept på google. nu är jag inne några dagar i veckan. Vill jag ta tips på nåt gott går jag alltid in här. Du har så fina bilder åxå=)

  kram på dig!

 19. Jessica

  Hej, Jag laser din blogg ifran England. Hittade hit via blogg.se dar de hade en notis om ngot av dina recept. Jag gillar bast recepten pa bade mat och sotsaker, och kanske speciellt dina vackra foton. De gor att man blir hungrig direkt! Tack for harlig inspiration

 20. jessica.

  du har så fruktansvärt fina bilder (och härliga recept såklart) i din blogg. jag bara undrar vad för typ av kamera du använder. tacksam för svar.

 21. Anne Marthe

  Jeg fant bloggen din på bloglovin, lette etter blogger som hadde oppskrifter (food & drink-kategorien), og da så jeg at bloggen din hadde mange prenumeranter og da la jeg deg til på bloglovin. Er veldig glad i å bake/lage mat, så derfor syns jeg det er spennende med nye oppskrifter og bilder 🙂

 22. Lise-Lott

  Jag sitter i Söderhamn och hittade din blogg via Bloggkoll, jag har provat flera av dina recept och gillar dom för att de sällan är särskilt besvärliga och dom säljer sig själv med de vackra bilderna!

 23. Lomina

  Jag sitter i Karlstad, hittade hit när du var veckans blogg på blogg.se:s hemsida om jag inte minns fel.
  Älskar dina recept på goda efterrätter och dina vackra bilder!

 24. Emma

  Jag bor i Umeå, minns ej hur jag hittade hit och tycker om att du har blandat mat, desserter, köptips mm. Men den största anledningen till att man vill komma tillbaka är ju dina otroligt vackra bilder. Tack för att du bloggar! 🙂

 25. Anonym

  Jag måste bara säga att jag ÄLSKAR din blogg ! Den är helt underbar ! 🙂 Dina bakverk är så himla vackra, och ser så goda ut ! Om man ändå var så duktig i köket ! :p

 26. Anonym

  Bor i Uppsala, åker ofta förbi Sala eftersom vi har stuga utanför Avesta! Hittade hit via matplatsen.org tror jag?! Iaf fall någon annan matblogg som länkat till dig. Jag äter nu låg kolhydratkost och känner verkligen att jag kan använda mig av dina recept, är bara att ta bort kolhydraterna!