Tisdagslyx! – Linnéas Skafferi
linneasskafferi

Linnéas Skafferi

Tisdagslyx!

Kvällens enda måsten, åka in til stan, köpa en påse av favoritgodiset, hämta ut biljetterna och försvinna in i biomörkret. Lite vardagslyx behövs!
Sommaren med göran-En midsommarnattskomedi. Jag har läst både ris och ros om denna film och ikväll är det dags att jag får bilda mig en egen uppfattning. På filmens hemsida fann jag ett helt underbart ljudklipp.  Det är bara att lyssna om och om igen. Tills de i närheten börjar tycka att du är aningens tjatig!

Har ni sett filmen? Vad tyckte ni?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
linneasskafferi

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sanna

  Jag såg förhandsvisningen för ett par veckor sedan av filmen. Den var ganska bra, men hade lite för höga förväntningar. Jag är inte heller speciellt förtjust i svenska filmer, utan föredrar andra hellre.

 2. Anonym

  såg filmen på förhandsvisning för ett par veckor sedan och jag tyckte verkligen den var bra! =D hoppas du också gillade den. lugna versionen av hope and glory är helt otrolig, kan verkligen lyssnas om och om igen. utan tvekan.
  tack för en bra blogg för övrigt. har följt den några månader nu.
  hälsningar malin, linköping

 3. Linda

  Nej jag har inte sett den. Var på bio igår och kikade på hangover eller baksmällan som den heter i Sverige och den var riktigt, riktigt rolig!